nieuws

Vrijdag 6 november 2020 De exploitant van het gebouw is bekend

Vandaag heeft het bestuur van stichting MFG 2 weer een stap gezet in de realisatie van een prachtig multifunctioneel gebouw voor Biddinghuizen. Een succesvol multifunctioneel gebouw kan niet zonder een goede ‘uitbater’. Die hebben wij gevonden in Slump Catering & Events uit Bant. De beslissing om voor Slump Catering & Events te kiezen is door het bestuur zeer zorgvuldig genomen. Henk Slump, eigenaar van het bedrijf, heeft veel ervaring en kennis in huis waardoor er een mooie samenwerking zal ontstaan met de gebruikers van het MFG 2 gebouw en de bewoners van Biddinghuizen. De voorzitter van stichting MFG 2, Erik Broekhuis, heeft dan ook namens het bestuur vol vertrouwen de intentieovereenkomst getekend. Op facebook (MFG Biddinghuizen) en Instagram (Infomfg2.nl) houden we u op de hoogte van de vorderingen, volgt u ons al? Of neem een kijkje op onze website: www.mfg2.nl Heeft u vragen?  Neem contact met ons op via het mailadres info@mfg2.nl

26 februari 2020 Gebruikersbijeenkomst

Vanavond was er een bijeenkomst voor toekomstige gebruikers. Tijdens deze avond zijn alle gebruikers bijgepraat over de huidige stand van zaken. De opkomst was fantastisch! We zijn blij met zoveel betrokkenheid. Bent u gebruiker en heeft u de uitnodiging gemist? Geef uw gegevens door via het contactformulier op onze website of via info@mfg2.nl

31 oktober 2019 Onthulling bouwbord

Samen met wethouder Ton van Amerongen en kinderen van de basisscholen heeft, voormalig voorzitter van de stichting MFG2, Henk Stoer het bouwbord onthuld en hiermee het officiële startsein gegeven voor de verbouwing van de kerk en de nieuwbouw van het multifunctionele centrum in het bruisend hart van Biddinghuizen.

12 oktober 2019 Ontvangst cheque van de winnaars van de dorpsquiz

Namens stichting MFG2 heeft Henk Stoer de hoofdprijs, die het team De Betweters had gewonnen in de dorpsquiz, in ontvangst mogen nemen. Het team stelde deze geldprijs beschikbaar aan Stichting MFG2.
Het team De Betweters, BEDANKT! De geste wordt zeer gewaardeerd. In Biddinghuizen doen we het samen

19 augustus 2019
De eerste fase gaat beginnen!

Vanaf week 34 kunt u al wat activiteiten rondom de Voorhof zien. Aannemer Knol gaat als voorbereiding voor de sloop en verbouw van de RK-kerk een aantal werkzaamheden uitvoeren. Er worden onder andere bouwketen geplaatst en er zal worden begonnen met het afschermen van de bouwplaats.
Wij gaan u zoveel mogelijk op de hoogte houden van belangrijke zaken rondom het MFG2. Volgt u de facebookpagina MFG2 Biddinghuizen al?
Nieuws wordt daar ook op gedeeld. Verder kunt u berichten lezen in Biddghuizen Actueel, via BHZ net en de kranten. Heeft u vragen? Neem contact met ons op via het mailadres info@mfg2.nl

9 juli 2019 Bewonersavond in de Voorhof

Goed bezochte bewonersavond in de Voorhof. Op deze avond konden de bewoners vragen stellen aan de PGB, Stichting MFG2 en aannemer Knol Bouw. Een verslag van deze avond treft u hier aan.

11 juli 2019
Ondertekening aannemersovereenkomst

Op 11 juli is samen met de Protestante Gemeente Biddinghuizen de aannemersovereenkomst getekend met Knol bouw uit Hasselt.

9 februari 2018
Ontvangst cheque van 200.000 euro uit het Fonds Leefbaarheid

Op 9 februari 2018 mochten wij van de provincie Flevoland een cheque van 200.000 euro ontvangen uit het Fonds Leefbaarheid als bijdrage voor de inrichting van ons nieuw te bouwen MFC in Biddinghuizen.